Om Qvartinge

500 år av historia

Anrikta marker

Bekanta dig med Qvartinge

Herrgården

Qvartinge Herrgård är en anrik Kungsgård till Gripsholms slott i Mariefred. Gården härstammar från slutet av 1400-talet då gården ägdes av Kartusianklostret i Mariefred. Munkar var boende på gården för att bruka jorden och bla framställa likör åt kronan.

 Gården ägdes av Gustav Vasa 1525 men fram till 1655 ägde Karl IX och drottning Margareta gården. Hedvig Eleonora ägde Qvartinge mellan 1660-1715. 

Herrgården stod färdig 1794 och är idag en privata bostad och inte öppen för någon verksamhet.

Herrsäter

Herrsäter är granngård och dess ägor angränsar till Qvartinges marker. Gården ägs av Marcus Forsberg och huvudbyggnaden är privatbostad. 1908 köpte Qvartinge upp Herrsäter av Gripsholms slott men såldes i slutet på 40-talet.  Idag är gårdarna sammanlänkade. 

Det finns ett permanent hyreshus på gården, Timmerstugan om 60kvm. Det finns också ett mindre hus, hönshuset som är på 20kvm med kök, dusch och WC som går att hyra dygnsvis eller veckovis. Kontakta Marcus för förfrågan.

Vårt Team

Vilka är vi?

Vårt team består av engagerade  medarbetare med fokus på kvalité och säkerhet

Marcus Forsberg

Marcus Forsberg

VD
Niklas Frisk

Niklas Frisk

Instruktör
Stefan Svanberg

Stefan Svanberg

Instruktör
Caesar

Caesar

Jakthund
En Tysk Jaktterrier som ser till att det är full fart i skogen under våra drevjakter. Caesar är också tränad och duktig på eftersök.
Qvartinge Herrgård

Snabblänkar

Kontaktinformation

+46 70-638 10 37

info@qvartingeherrgard.se

© 2023 Qvartinge Event AB | cookie policy